Livrare & Plata

INFO UTILE

Prețurile produselor afișate pe site sunt exprimate în lei și conțin TVA.

Comercializăm produsele noastre atat in  România ,cat si International

Ne rezervăm dreptul de a anula comenzile cu date de contact incomplete/incorecte în lipsa unui răspuns din partea Cumpărătorului.

Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul cărora se înregistrează cel mult două comenzi a căror livrare nu a putut fi efectuată cu succes în decurs de o lună.

LIVRARE

Toate produsele comercializate de către chooseax.com (Mobila,Accesorii ,Unelte )sunt NOI și se livrează însoțite de factură fiscală în momentul livrării, conform legislației în vigoare.

Produsele se pot ridica gratuit, de la sediul nostru, în urma confirmării telefonice a stocului.

Pentru restul țării, produsele comandate din magazinul online sunt livrate prin DPD Curier în raza de acoperire a curierului.

Produsele aflate în stoc sunt expediate, în general, în 24-48 de ore de la data validării comenzii.

Uneori, independent de voința noastră, pot apărea intârzieri datorate unor factori externi.

Pentru perioadele promoționale (Black Friday, Crăciun, Anul Nou, Paște), termenul de livrare al comenzilor plasate pe site este mai mare de 48 de ore intrucât este o perioadă foarte aglomerată pentru firmele de curierat rapid.

După lansarea comenzii din “coșul de cumpărături”, în scurt timp veți fi contactat de unul dintre operatorii noștri care va stabili cu dumneavoastră detaliile legate de livrare.

 

PLATĂ

Numerar, în momentul în care produsele comandate vă vor fi livrate acasă de către curier sau în momentul ridicării de la sediul nostru ,cat si prin card online.