Despre Noi

S.C. CHOOSEAX SRL. a fost infiintata in anul 2004 si, pe parcurs, a devenit o importanta firma de distributie in domeniul articolelor de feronerie si accesoriilor pentru productia de mobilier.
Comercializam produse fabricate in Romania, Italia, Germania, Austria, Turcia,China,pe care le distribuim atat pe plan local, cat si in tara. Transportul se face cu mijloacele proprii de distributie si curierat rapid.
Calitatea si diversitatea produselor, promptitudinea in intampinarea cerintelor pietei si seriozitatea sunt caracteristicile care au facut ca firma noastra sa devina un partener stabil pentru clientii nostri.

S.C. DELLA MOBILA LUX S.R.L. a fost infiintata in anul 2015, companie ce se ocupa cu productia  de mobilier serie din MDF si Pal Melaminat,comercializand produsele si prin partenerii nostri online :Emag, TeamDeals, Esteto, Doraly, Cel, Oceano, cat si prin paginile de socializare Facebook,Instagram,Twiter,Linkedin

Va multumim pentru timpul acordat vizitarii paginii noastre si speram ca aici veti gasi produsele de care aveti nevoie pentru finalizarea lucrarilor dumneavoastra.

Luni
8:00 am – 5:00 pm
Marți
8:00 am – 5:00 pm
Miercuri
8:00 am – 5:00 pm
Joi
8:00 am – 5:00 pm
Vineri
8:00 am – 5:00 pm
Sâmbătă
8:00 am – 12:00 pm
Duminică
Închis